Sporten en bewegen bij Sportvereniging Hart Patiënten.

Bewegen vermindert de kans op hart- en vaatproblemen en verbetert uw conditie, óók als u een hart- of vaataandoening heeft. Zoveel mogelijk bewegen en in een ontspannen sfeer sporten is goed voor u. Het verbetert uw conditie en geeft u zelfvertrouwen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat u leert luisteren naar uw lichaam dat zelf vaak al aangeeft wat goed is of niet naar maatstaven die geen ander als uzelf kunt bepalen.

Het is van belang dat u kiest voor een bewegingsactiviteit die aansluit op uw behoeften en rekening houdt met uw mogelijkheden als hart – en vaatpatiënt

Dat biedt zekerheid en veiligheid.

Zoekt u een sport die geschikt is voor deze doelgroep, dan is m.n. Sportvereniging Hart Patiënten een goede keus. Zij is al 26 jaar actief is op Goeree Overflakkee , onder leiding van een deskundige docente. Tevens is bij de oefeningen medische begeleiding aanwezig. Verantwoord sporten is dan de juiste keus.

SHPbericht1

Weer vertrouwen in mijn lichaam

Weer durven

Gezond leven

Veilig bewegen

Minder stress

Mee kunnen doen

Een plek geven

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.